slika

17.12.2019

Montenomaksu nagrada za brigu o zaposlenima

Unija poslodavaca Crne Gore dodijelila je, po drugi put, nagradu kompaniji Montenomaks C&L za brigu o zaposlenima. Na svečanoj ceremoniji u hotelu Hilton u Podgorici, Radovanu Raduloviću, izvršnom direktoru Montenomaksa, priznanje je uručio generalni sekretar Saveza sindikata Crne Gore Duško Zarubica.




Tom prilikom Radulović se zahvalio Uniji poslodavaca na nagradi za vrijednosti koje Montenomaks njeguje, ali i preuzeo obavezu da nastavi ovu praksu, s obzirom da je već treći put u ulozi laureata na dodjeli godišnjih nagrada UPCG. Takođe je istakao, da je i uloga zaposlenih u stvaranju zdravog poslovnog ambijanta u Montenomaksu bila od velikog značaja, te se tom prilikom zahvalio i njima na prilici da bude poslodavac kakav danas jeste.

Dodjela godišnjih nagrada Unije poslodavaca za DOP u praksi postoji već šest godina, od čega je Montenomaks već tri puta nagrađen- 2016. u oblasti brige o zaposlenim, 2018. za brigu o životnoj sredini, i 2019. ponovo za brigu o zaposlenim.

Društveno-odgovorne akcije kompanije Montenomaks koje su ove godine nagrađene od strane UPCG prije svega se tiču ličnog i porodičnog razvoja i zadovoljstva zaposlenih u Montenomaksu: obezbjeđivanje besplatnih udžbenika za djecu zaposlenih, akcija „Kompanijski ljekar“, kampanja „Naj kolega“ kao i mnoge druge.

Svečanoj dodjeli nagrada prisustvovali su Radovan Radulović, izvršni direktor Montenomaksa, Dražen Brajović, pravni savetnik, Sara Fetić Mujagić, asistent kvaliteta, kao i asistent izvršnog direktora Nikolina Anđušić.

Javni konkurs za UPCG nagradu za DOP bio je otvoren od 07. do 24. novembra, a  pravo učešća imale su sve kompanije registrovane u Crnoj Gori.



POSLEDNJE VIJESTI