Montenomaks C&L drugo najbolje preduzeće

Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća dodijelila je nagradu za drugo najbolje preduzeće kompaniji Montenomaks C & L. Ova nagrada predstavlja potvrdu uspješnosti i pouzdanosti naše kompanije i biće podstrek za njen dalji razvoj i unapređenje djelatnosti. Na ovaj način je naša posvećenost poslu, agilnost i ažurnost u radu dobila satisfakciju, a naš način poslovanje dobio novu dimenziju.

Posebno nas raduje što je nagrada dobijena od zvaničnog državnog tijela koje je tu odluku donijelo po precizno definisanim parametrima. Kriterijumi za odabir najuspješnijeg preduzeća su, između ostalog, bili obim i rast ukupnog prihoda i broja zaposlenih. Na oba polja Montenomaks C & L je ostvario odlične rezutate koji daju osnov za dalji kompanijski rast. Naime, prisutni smo crnogorskom tržištu špediterskih usluga sa učešćem oko 15 % u ukupnom carinskom zastupanju u Cnoj Gori, zbirni transport povečan za oko 50% u odnosu na prošlu godinu, a zaposleno je i deset novih ljudi.

Nagrada je za nas značajna i iz razloga jer predstavlja dodatnu afirmaciju naše pouzdanosti i efikasnosti, tim prije jer je Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća imala cilj da na ovaj način podstakne razvoj  preduzetništva i promoviše preduzetnički uspjeh.

Ne zadovoljavamo se ovim rezultatima i tokom ove i naredne godine počinjemo realizaciju ambicioznog plana profilisanja ka disitrubuteru sa regionalnim značajem i reputacijom odgovorne i dinamične kompanije, što uključuje i izgradnju velikog logističkih objekta.