Nastup na 6. Sajmu poslovnih usluga i investicija

Budva 28-30. oktobar 2009.

Kompanija Montenomaks C & L će od 28-30. oktobra nastupiti na 6. Sajmu poslovnih usluga i investicija koji se u organizaciji Jadranskog Sajma održava u Budvi.

Na štandu će biti prisutni predstavnici kompanije koji će pružiti kompletnu informaciju o poslovanju i proizvodima, odnosno servisima Montemaksa C & L. Tokom sva tri dana na Sajmu će biti prisutni i članovi menadžmenta, koji će biti spremni da odgovore na konkretne poslovne ponude. Planirano je da se za vrijeme trajanja sajma obave razgovori i kraći sastanci na kojima bi se načelno dogovorila saradnja sa zainteresovanim poslovnim subjektima.

Poseban naglasak će biti stavljen na novu distributivnu uslugu Maksexpress koja omogućava dostavu robe u roku od 24 časa na teritoriji Crne Gore, i koja predstavlja jedinstveni domaći servis ove vrste.

Ujedno biće pružena informacija o kompletnoj infrastrukturi i logistici koju Montenomaks C & L koristi u svakodnevnom radu: od različitih vrsta dostavnih vozila, pa sve do centralnog distributivno logističkog centra u Podgorici, i depoa u Herceg Novom i Bijelom Polju.

Nakon sajma će posebna pažnja biti posvećena konkretizaciji dogovora koji se postignu na ovom događaju, čime će nastup dobiti i komercijalnu valorizaciju.