“Montenomaks C&L” jedan je od lidera u poslu logistike i špedicije u Crnoj Gori. Razvoj kompanije kontinuiran je od 1999. godine do danas, a kretao se u pravcu zaokruživanja procesa i postizanja svjetski priznatih standarda. Danas možemo da kažemo da “Montenomaks C&L” pruža kompletnu logističku uslugu koja omogućava da o svojoj robi, od trenutka kada je prepustite našoj kompaniji, ne brinete: od transporta, regulisanja carinskih dokumenata, skladištenja, manipulacije robom, sve do distribucije do krajnjeg korisnika - tim od preko stotinu odgovornih i sposobnih ljudi svojom efikasnošću i energijom uspješno rješava sve zadatke.
Dostignuti standardi kvaliteta omogućavaju prepoznatljivost usluge i sigurnost u očima svih sadašnjih i potencijalnih korisnika. Svojevrsni dokaz toga su i članstva u udruženjima IATA i FIATA i sertifikovani ISO 9001:2008
Zahvaljujući provjerenim saradnicima u ovom poslu, naše operacije obuhvataju područje cijele Evrope.
Investicijom u moderan DLC i vrhunski komunikacioni sistem implementiran u njegovo rukovođenje, zaokružena je usluga i omogućena njena prilagodljivost specifičnim korisničkim potrebama. Na ovaj način jednostavno je prevazići sezonalnost fluktuacije robe i plaćati samo realno zauzeti prostor, što svakako dovodi do redukcije troškova u poslovanju klijenata.
Naša kurirska služba omogućava direktnu dostavu pošiljki na teritoriji cijele Crne Gore u roku od 24 časa.
Mnogi klijenti nam godinama ukazuju povjerenje, koje mi iz dana u dan opravdavamo.
Sadašnjim i budućim korisnicima naših usluga sa ponosom možemo da ponudimo uslugu od 360 stepeni i 100 posto sigurnosti!